☎ 0628503098
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Pelzer Schilderwerken is een vertrouwd adres voor al uw schilderwerken. U kunt bij ons terecht voor het echte ambachtelijke schilderwerk-, onderhoud-, glaszetten- en behangen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2006 maar de ervaring reikt 11 jaar terug.  Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het echte ambachtelijke schilderswerk.

Wij houden van uitdagingen waar het echte vakmanschap uit blijkt. Er is niets mooiers dan een object terug te brengen naar de nieuwstaat.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.